14 juni 2010

Bloggpaus och nygammalt nummer.

Alla önskas en trevlig sommar!
I morgon kommer Televerket, eller vad de heter nu för tiden, och flyttar min telefon och datorns bredband. Telefonen skall tydligen fungera tämligen omgående men bredbandet kan ta upp till en månad innan det fungerar igen. Det innebär att detta är mitt sista inlägg på ett tag. Jag hoppas ni inte glömmer bort mig under tiden utan med jämna mellanrum kollar om jag är tillbaka. Själv kommer jag att ha full sysselsättning. Jag skall vara med Matilda en hel vecka när föräldrarna är i Österrikes heta källor och plaskar. På lördag kommer Hagaborna och då skall det grillas och drickas Peruanskt vin. Midsommarafton slåss vi med myggen i Viared. Sedan skall vi träffa det gamla Eriksbergsgänget ute på Bokenäs. I runda slängar blir det 40 tanter och farbröder som var tonåringar på 50 och 60-talen. Tror nån vi känner igen oss. Sen är det flyttbestyr resten av juli.

Jag ber er uppmärksamma att efter flytten återgår vi till det gamla telefonnumret

033-25 81 85, det är vidarekopplat redan och klart för användning. 070-525 81 85 är också användbart.

Mailen kommer också att ligga nere, men den skall vi kanske kunna läsa hos andra.

11 juni 2010

Sjung om .................

I dag tar Dennis studenten! Det skall vi fira. Dagen var tydligen vald med omsorg ty det blev även dagen när den öppna spisen färdigställdes och när "Snuse-Svens och Stina Majas klocka och skåp" kom på plats igen. Snickarna lägger sista handen på smådetaljerna och vi kan flytta ner med alla grejor som står i vägen sedan husbesiktningen hos oss.

09 juni 2010

Synd på en sådan Pärla.

Vår gamla Terrier från 1957 har inte varit ute på några år. Orsaken är att jag inte har varit i kondition för skogs- eller annat arbete. Alla som ser den säger "den är lättsåld", det finns massor med människor som tycker det är kul med gamla traktorer. Sagt och gjort jag satte in en annons på Veterantraktorklubbens hemsida och i Borås Tidning förra året. Ja, många svar fick jag men det var mest pratmakare. Nu har jag bestämt att om ingen har hämtat den före 1 augusti går den till skrot. Det är synd men jag behöver utrymmet den tar upp till annat.

07 juni 2010

Utan bredband ingen blogg.


Flyttdatumet närmar sig med stormsteg. Här packas och sorteras bort de minnen som vi förväntas klara oss utan resten av livet. Jag har läst att vid flytt av telefon kan bredbandet vara borta en längre tid. Nåväl ni har ju redan upptäckt att när jag har annat att göra hinner jag inte blogga. Som tillhörande det manliga könet klarar jag bara av en sak i stöten. Men jag gör så gott jag kan. Igår lyckades vi förresten montera ner stereon, transportera ner den till gården och få ihop den igen. Dessutom målade jag en soffa och flyttade kontaktlistan till nya mobilen. I samband med flytten kommer vi att gå över helt till 033-25 81 85 och 0705-25 81 85 så glöm alla andra nummer till mig. Om en dryg vecka kommer Matilda och skall bli passad medan föräldrarna förlustar sig i Bad Gasteins heta källor och radioaktiva vatten. Petterssons kommer hit och hjälper oss över midsommar så allt kommer säkert att gå bra. Nu i helgen kommer Hagaborna och då skall det grillas och drickas Peruanskt vin. Det blir säkert vackert väder.