09 maj 2011

Vårrundan på Kinnekulle en riktig höjdare!

Nu är vi tillbaka i Nordtorp efter tre dagar och två nätter på Kinnekulle. Eva-Karin fick ju förmånen att ställa ut några av sina alster i Församlingshemmet i Kinnekulle församling i anslutning till den stora Vårrundan 2011 som jag tidigare berättat om. Tack Helena, Inger och alla andra som på ett så engagerat sätt hjälpte oss att få till en utställning som vi med glädje kommer att minnas länge. Många intresserade besökare kom och vi hade massor med trevliga samtal och diskussioner. Många hade mycket positiva kommentarer om tavlorna och även om det är jobbigt att vara i en lokal två åttatimmarsdagar så var humöret på topp hela tiden. Ett underbart väder och några roliga kvällar hos Echset gjorde ju inte det hela sämre. Man kan också säga att vi fick en lektion i hur man som kombinerad konstnär och kommandora lyckas få tiden att räcka till för att både ha Bed&Breakfast, kafé och konsthantverksbutik och ändå hela tiden vara på gott humör och ständigt beredd att såväl skoja som prata allvar med alla.
Inte ens en extrarunda på åtta mil för att hämta katterna efter hemkomsten inverkade menligt på humöret men det innebar att vi inte hann i säng förrän det hunnit gå en bit in på måndagen.


Utsikt från utställningslokalen Forshems kyrka






Utsikt från utställningslokalen




Utställningssida 1





Utställningssida 2





Utställningslokalen





Echset vid frukostbordet





Entrén till Furuborg Husaby





B&B f d ålderdomshem



Bilder på Eva-Karins tavlor ligger fortfarande som en gadget här på sidan. Glöm inte att klicka på bilderna både där och här. Då blir de större.

Inga kommentarer: