15 augusti 2013

Inget motorfel där!

Än en gång visade Travkompaniet vilken klass hästarna håller. Jubileumspokalen och 1Miljon SEK på Solvalla togs igår hem på ett fantastiskt sätt av femåringen Panne De Moteur. Att sedan Ruhuna Tea avslutade kvällen med att vinna ett treåringslopp med 50000 SEK i prissumma var grädde på moset. En hyllning till den engagerade tränaren Stefan Hultman och skötaren Sara Sundeqvist är på sin plats. Örjan körde briljant men honom ser vi ju varje dag. Tilläggas kan att bägge hästarna gav hyfsade odds.
Nu ser vi närmast fram mot att obesegrade treåringen Rolling Stones tar hem korta E3-finalen på lördag. Loppet går i Örebro där vi även kommer att få se Oolong i silverdivisionen loppet innan. I silverdivisionen startar även Stall Faylines uppfödning Credit Fayline som måste ses som favorit och som jag kommer att satsa en del av hemmanet på.

4 kommentarer:

Solnasnackar´n sa...

Grattis till de galloperande travframgångarna!

Lae i Nordtorp sa...

Alltför många har galloperat genom åren men nu kan kanske både Rolling Stones och Motorfelet bli nya Maharajor.

Anonym sa...

Hur är det med stavningen ?

Lae i Nordtorp sa...

Stavningen kan inte garanteras då mina kunskaper i franska språket är minimala. Dock använder sig såväl Travronden som Solvallaprogrammet av samma stavning som jag och Uppfödaren.
Men du tänkte på galopp kanske? Där gick det för fort och jag tar på mi dumstruten i gott sällskap.