12 maj 2011

En kruka guld vid regnbågens slut.

Det gamla talesättet i rubriken har vi väl hört lite till mans/kvinns. Men nu är det upp till bevis. Är det Birger eller jag som blir rik? Utgrävningarna påbörjas snarast.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är ju dessutom dubbla regnbågar!
Då kan det finnas fler som förmodas ha chansen?

Anonym sa...

Min kommentar om att det var dubbla regnbågar , och att fler hade chans att bli rika , försvann , tillika med hela skrivelsen i går !

Solnasnackar´n sa...

Info när grävandet upphört?

Lae i Nordtorp sa...

Info kommer. Men idag är det Komunion och i morgon Oslo Grand Prix. Måndag startar Famous Fayline i Breeders Crown I Halmstad.Jag har inte bestämt mig än, det är ju så långt hem på kvällen.

Annaa M sa...

Ledsen att göra dig besviken, men det måste sitta en lephracan, en liten grön irländsk tomte, och vakta guldet.Grejen är att lura av honom det. Det kan lyckas. Men den stora grejen är att lephracans inte finns utanför Irland.

Mumien sa...

Annaa M
Aha, där fick jag förklaringen. Det springer en liten grön tomte ut och in i öppningen bredvid dörren. Det gäller alltså att fånga honom?

Lae i Nordtorp sa...

Guldgrävningen har upphört. Och om det inte blir några större travvinster snart lär vi få fortsätta att leva i armod. Men Annaama tände en gnista av hopp. Jag kan åka till Irland och ha kul och kanske hitta en Lephracan som jag kan lura.