16 februari 2008

Influensa!

Idag är det spökskrivaren ( hustrun) som skriver. Bloggens ägare ligger utslagen sedan några dagar med över 39 gr. feber. Vi kvinnor vet ju hur män är när de är sjuka ( liksom männen vet hur vi är! ). Det är otänkbart att maken ska kunna hålla kontakten med omvärlden i detta skick kan man säga. Idag verkar febern dessbättre börja ge med sig något vilket lär innebära att fantasin och lustigheterna snart åter kunna göra sitt intåg i cybervärlden.

För övrigt är det idag 6 gr kallt och det snöar lätt för tillfället. Då är det faktiskt en fördel för den som älskar värmen och hatar snön (men är sjuk) att slippa se ut på eländet...slippa åka till affären och veckohandla...inte kunna gå ut på verandan och röka etc etc. Inget ont utan att det har något gott med sig!

4 kommentarer:

Gunnar Klasson sa...

Undrar om det smittar över nätet? Är också lite flunsig.

Fritt ur hjärtat sa...

Nej usch och fy, smittar det den här vägen också. Det går inte, jag ska ju opereras på måndag, (nästa) får nog undvika era sidor ett tag då;-)) Krya på dig Lae!

Anonym sa...

Vi önskar dig en god bättring!
Hoppas att det inte smittar spökskrivaren också för då bleve det besvärligt.

Anonym sa...

Hej lae!
Hoppas du snart är på fötter igen. Dröjer det så får du be doktorn skriva ut en skrattsalva, så blir det roligare och då går det kanske lite lättare under tiden som kroppen stärks.