28 februari 2008

Tillbaka igen.

Det blev lite dåligt med rapporteringen från vår lillsemester. Kom inte åt datorn som jag hade önskat. I övrigt har vi haft trevligt med släkten i såväl Sollentuna som Jakobsberg. Matilda växer så det knakar. Det är nästan en ny liten person varje gång vi träffas. Hon tycker i alla fall att farfar är lite rolig. Efter en resa på regnvåta vägar över Västerås, Örebro och Lidköping tog vi oss sedan till Uddevalla och månadens berättarafton. Det var väl värt besväret. Som vanligt gick konfrencieren på högvarv och det ger alltid gensvar hos en kunnig publik. Vi hade som Gunnar brukar säga Kungligt Roligt och ser redan idag fram mot nästa berättarafton.
Nu för tiden tar det en stund innan polletterna ramlar ner, men i bilen på hemvägen kom jag på att jag haft nöjet att som springpojke hos Arvid Högström, cykla bort till Hygiea med både terpentin,kristallolja och andra kemiska produkter. Hygiea var ju ett av kvällens huvudnummer.

När vi vaknade i morse var det solsken i Nordtorp, men nu har det rättat till sig så vi får säkert dagens regn innan skymningen.

Inga kommentarer: