10 juli 2010

Nordtorpstankar tillbaka med ny design.

Som mina trettiotvå läsare har konstaterat har bloggen av tekniska skäl varit nedlagd temporärt. När jag gör omstart är det flera händelser som uppmärksammas. Vi har trettionioårig bröllopsdag idag, flytten är genomförd och bredbandet uppkopplat. När bredbandet återkom kom även Matilda som fyllde våra dagar. Sedan har det varit flyttbestyr dygnet runt och vi var färdiga med flyttandet i går kväll, 14 timmar innan städpatrullen kommer. Trötta och rådbråkade är bara förnamnet på hur våra kroppar mår. Dessutom deltog vi i lördags på en återsamling med ett drygt trettiotal gamla ungdomsvänner på Rörbäck ute på Bokenäs.
Det var det så kallade Eriksbergsgänget som fortfarande är aktiva nog att träffas trots ett uppehåll på trettioett år. Träffen blev så lyckad att menigheten på sittande barstolar beslutade om en årlig upprepning Jag kommer!
Hur lång tid det kommer att ta att packa upp flyttkartonger och annan bråte står skrivet i stjärnorna men idag är det champagne och jordgubbar som gäller. Det kommer säkert att höja stämningen på release- och bröllopsdagsfestande.


2 kommentarer:

Stig L. sa...

Gott att allt är i sin ordning igen,och lycka till i ert fina nygammla hus.

rolf ohlson sa...

Vackert Lae!
Förstår att tiden gått åt till alla dessa bestyr. Väldigt roligt att du när ute på banan igen.
Har själv varit i Sörmland och hjälpt yngste sonen att renovera golv i hans sommarstuga. Hemskt i denna värme.
Nordtorp är jättefint. Ber att få önska lycka till i denna nya tillvaro.