11 augusti 2009

Lustresa

Här har vi återvänt till platsen för brottet. Vid stegen till höger låg jag käckt förtöjd när Mumien kom vandrande på bryggan 5 juli 1966. Vi försöker hitta hit en gång om året och nu blev det så förra veckan. Enda förändringen i turistbilden var att man numera hade bergklättrarövning på den lilla klippan till vänster om sjöboden. Annars var allt sig likt och vi fick vara åsyna vittnen till ytterligare en motorbåtsförare som inte hade riktig koll på ström och fart och lyckades köra mot berget på bägge sidor om Smyghålet. Därefter passade vi på att besöka Maj i Väjern och fick en trevlig eftermiddag tillsammans. Hon bjöd bl a på underbar rabarberpaj.
I bland tror man att man ser i syne. Här har jag fångat en silhuett av en rovfågel på dörren. Men det är inte riktigt vad det ser ut att vara. Det är nämligen en silhuett av en silhuett som vi har på verandafönstret för att avskräcka småfoglarne att flyga mot detsamma.
I morgon blir det EKG-undersökning som avgör om det blir ny konvertering eller om jag slipper ödletabletterna (Waran). Håll så många tummar ni kan för det sistnämnda.

Inga kommentarer: