17 februari 2010

Mumien exporterar.

Så har då Mumien tagit steget ut i Europa med sin konst. Hjärtat i Voh kommer i fortsättningen att ha sitt hem i Österrike.
Själv går jag ut och plattar till underlaget inför dagens husspekulantbesök och morgondagens snöstorm. Vet ni förresten att det är mer än ett halvår sedan jag slutade röka. Inga återfall!

6 kommentarer:

rolf ohlson sa...

Ber att få gratulera konstnären!
Blir det fler "konstsläpp" framöver månstro?
F.ö. får vi hoppas att det blir trängsel på visningsdagen med åtföljande gott reultat.
Spekulanterna kanske får ledsagas till entrén av snöslunga med tillhörande förare. Väderutsikterna verkar lömska.
Good luck anyway!

Stig L. sa...

Även jag gratulerar konstnären,
och dej Lae till"rökstoppet"

Anonym sa...

De allra hjärtligaste gratulationer till er båda!!!!!!!

Solnasnackar´n sa...

Det är en konst att exportera konst och för många en konst att sluta röka. Men att sälja ett hus i Nordtorp bör inte vara någon konst??!!

Lae i Nordtorp sa...

Rolf!
Mumien tackar. Hon ligger lite lågt med måleriet nu i byggtider, men skall sätta full fart när vi är installerade i gamla huset. Det är många som anmält intresse för huset trots att det inte är utannonserat, men vi visar det för de som vi uppfattar som seriösa spekulanter. Ingen allmän visning alltså. Däremot var din farhåga om snön befogad. Jag var ute och körde nya slungan i går och det resulterade i att ett dolt fabrikationsfel dök upp och jag fick ryggskott. Kan kanske även det rubriceras som fabrikationsfel.
Stig och anonym!
Vi tackar både Mumien och jag.
Loa!
Som vanligt en välgrundad slutsats även om säljandet kan ge upphov till nostalgi.

Anonym sa...

Det sägs, att det inte är någon konst att måla en tavla, utan konsten är att sälja den, alltså har du, Eva, lyckats dubbelt och nu kan du väl kalla det "konst utan gränser". GRATTIS
Och till dig Lae vill jag ge en eloge till rökstoppet. Jag har varit rökfri i 14 år nu efter 35 år som bolmande fabriksskorsten.
Det där var ju lite extra skryt
men visst e de gött å slippa skiten. Stort GRATTIS till dig /Echset