22 oktober 2008

Assa Abloy en skam för sverige.

Likaväl som Sionister och Bosättare är en skam för Israel har Assa Abloy gjort sitt för att sänka Sveriges trovärdighet. Skillnaden är endast den att företaget säger, oj då det visste vi inte att det var olagligt, vi skall genast lägga ner. Här fick vi ytterligare ett exempel på hur Mammon styr. Så länge ingen vet om vad som pågår tjänar man multum i smyg och på bekostnad av Palestiniernas lidande.
Nu är det hög tid för FN och stormakterna att sätta stopp för Israels aggressionspolitik mot Palestinierna. Gå tillbaka till 1948 års gränser, låt Palestinerna i oskadat skick få behålla allt som finns inom deras legala område samt ge skadestånd och bistånd till Palestina. Och riv Muren............

1 kommentar:

Anonym sa...

Håller med fullständigt. Jag brukar säga: "Var å en får skäms för sitt" vilket betyder att det inte spelar någon roll vilken hudförg, ras, religion eller politiskt parti man tillhör. Bär man sig åt som en skit så är det lika illa. Slutar man dessutom inte att alltid vedergälla så kommer eländet att fortsätta så länge det finns människor kvar på jorden.Det gäller alla, överallt. Även dem som stöder skitarna.