08 augusti 2008

Dålig upplösning.

Som jag skrivit tidigare har jag retat mig på att en del av de inskannade bilderna är dålig upplösning på. Efter att ha diskuterat med flera fotokunniga personer om vad orsaken kan vara så uttryckte Mumien dessa kloka ord i går kväll. Du skall vara glad att vi har en massa bilder att styrka minnet med och njuta av. När de togs visste du inte ens vad upplösning var. Som vanligt har hon rätt, upplösning var ju det man väntade på när man lagt en Treo i ett glas vatten.
Här bifogas två Hardrock Cafe, Las Vegas och San Francisco samt Sonen d y som vadar i Sedona. Även den bilden har en viss anknytning till Hard Rock Cafe. Gissa?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Han har en sån tröja på sig!
Fick jag 1:a pris?

Lae i Nordtorp sa...

Ja det fick du! Grattis!

Anonym sa...

Och jag som trodde det var att han tog av sig rocken innan han klev ner på dom hårda klipporna i vattnet.

-Do you know which is George W Bushs favourite Rock group?

Mount Rushmore!

Jan

Lae i Nordtorp sa...

Hej Jan!
Eftersom du hade samma svar som Mumien får det bli en delad andraplats. Hoppas bara ingen får för sig att förstöra Mt. Rushmore ännu mer genom att karva ut krigsivraren Bush.

Fritt ur hjärtat sa...

Eftersom tävlingen är avgjord svarar jag inte.... Tänkte ta upp din rubrik med att be dig läsa ett annat inlägg. Jag skrattade gott åt det här http://sunnyswede.blogspot.com/2008/08/maten-r-klar.html

Du får klippa och klistra, men det är om utveckling precis som du berör.

Anonym sa...

Var tog den hatten vägen. //d.y.

Lae i Nordtorp sa...

Den é lá här nå´nstans som de sade i Macken.