04 augusti 2008

Värmeböljan över.

Nu har Kapten Bölja dragit vidare och jag har satt på elvärmen. Vattenfalls VD sade ju förra veckan att elen blir billigare när vattenmagasinen fylls på och i dag regnar det. Annars kunde man tro, vid kontroll av elpriset, att det varit torka i flera år.
Att Internetanslutningen inte har fungerat senaste dygnet har väl knappast med kylan att göra. Är det möjligt att tänka sig att ta en liten del av vinsten och investera i nya servrar så att vi slipper alla dessa avbrott? Tack för det Telia och välkommen tillbaka snarast Kapten Bölja.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den fasta internetanslutningen fungerade ej under hela söndagen, men det mobila abonnemanget fungerade. Hur det hänger ihop begriper inte jag, men är ändå nöjd med att något fungerade. Det går ju inte att få tala med en levande människa hos Telia, utan det är ett evigt knappande på telefonen blandat med vokala inslag.
Vafför skall det vara på dette viset?

Lae i Nordtorp sa...

Av och till har det inte fungerat i dag heller. Efter alla turer säger en röst "vill du ha ett SMS när felet är avhjälpt?" SMS:et kommer aldrig fast anslutningen börjar fungera igen. Men det kanske inte Telia vet. Alla som kunde något har ju slutat.

Anonym sa...

Jag anmälde mig också för ett SMS men fick heller inget. Hur skall man få Telia att veta detta, tro??Det måste väl finnas anställda människor inom företaget?
Gud bevare Konungen och Fäderneslandet, Öland och Gotland och alla andra öar med för den delen.