08 maj 2008

Dagen D som i Drottningpokal.

I går hade travkompaniet en andra- , en tredjeplats och en galopp på Solvalla. Det är godkänt. Men i kväll är det dags för Sveriges vackraste häst, Lie Detector, att stå upp till bevis i Drottning Silvias pokal. Då gäller det för kompaniet att vara på plats och jobba in henne på upploppet. Det kommer att behövas för motstånd saknas verkligen inte. Den försiktige bör nog ha minst fyra hästar på kupongen.(1-2-3-5) Det körs en extra V-75 omgång i kväll där pokalloppen ingår. Även loppen i övrigt ser bra ut så i kombination med det fina vädret blir det säkert en minnesrik kväll på Åby.
I dag är det soptömningsdag så det skall bli intressant att se var tunnan hamnar denna gång. Han kom nu. Tro mig eller ej, men min lågmälda ton vid vår diskussion förra gången måste ha hjälpt. Undrens tid är ännu inte förbi.
I rapport i går var det ett inslag från Rödbyrättegången där den skottskadade pojkens mamma var upprörd över att den trakasserade mannen frikändes. Hon borde kanske istället uppröras över allt elände sonen ställt till med och ta itu med det. Med detta inlägg försvarar jag inte på något sätt resande eller användande av vapen när det gäller annat än att minska björktrastbeståndet.

1 kommentar:

Solnasnackar´n sa...

Lycka till med "Lien" i kväll. Ska satsa en tia som vinnare.
Håller med dig fullständigt i din skrivning av Rödebyrättegången, inklusive orden om björktrastarna...
-loa