31 januari 2008

1000 besökare

På juldagen kopplade jag in en besöksräknare till min blogg. I dag kommer besökare nummer 1000 att checka in. Det är en mycket större respons än jag hade väntat mig. Tack för det och välkomna att kommentera mina synpunkter.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Jag läser din blogg varje dag. Den är intressant, humoristisk ibland och lärorik bl.a. med dina reseberättelser med bilder. Särskilt tack för bilderna. Hoppas du fortsätter att förnöja!
Hälsningar Rolf Ohlson

Anonym sa...

Kan du se vem den 1000:e besökaren är?
Antagligen inte , men det vore väl roligt?
Men hur många kommentarer har du fått?

Lae i Nordtorp sa...

Hej Rolf! Kul att du läser bloggen. Det var också trevligt att träffa dig i Uddevalla. Det är bra när man har ett ansikte på namnet. Så en fråga; är det du som har skrivit om Annie Jonsson på nätet?

Hej anonym! Det är inte så himla många kommentarer och inlägg. Men jag kanske skall vara mer provokativ. Skämt åsido, jag tycker det är roligt i alla fall.
PS. Är det en bra idé med dagens bild?

Anonym sa...

Hej lae!
Nej, jag har inte skrivit om Annie Jonsson. Är helt oskyldig!
Dagens bild, JA TACK! Djur, natur, whatever.
Hälsningar Rolf Ohlson

Gunnar Klasson sa...

Hej Lae! (Var har du fått lae från förresten?). Jodå, jag läser också din blogg dagligen och är läsare 1021 just nu. Kommenterar inte så ofta kanske beroende på att jag har fullt schå med att hinna med min egen blogg och mina två jobb. Men bättre dagar skola komma.

Lae i Nordtorp sa...

Till Rolf!
Här är länken till en intressant sida om gamla tider i Jonsson Line. http://hem.passagen.se/syvaruna/annie_johnson.html
Till Gunnar!
Jag är inte helt säker på var Lae kommer i från mer än att det är huvudstaden i Papua Nya Guinea. Jag har dock hört att det var en liten flicka som inte kunde uttala Larsåke som kallade mig Lae, och på den vägen är det.

Anonym sa...

Lae, tack för länken! S/Y Varuna är ett mycket vackert skepp! Jag har inte seglat så mycket i mina dagar, men däremot svävat på Flygvapnets vingar i det blå i många år. Har varit med i sjöscouterna i ungdomen, så lite segling känner jag till.
Hälsningar Rolf O.